امیدوارم لحظات خوبی در این وب سایت داشته باشید .....

مراحــــــل تقســـــیم میتـــــــوز ( به صـــــورت انیمیشـــــن)
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : پنج شنبه 30 / 6 / 1391

http://zist-nesa.blogsky.com/1389/08/23/post-8/

 



:: موضوعات مرتبط: تصــــاویر جالـــب، ،

خــــون بنـــــدناف نـــــوزاد را دور نریزیــــــد
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : پنج شنبه 29 / 6 / 1391

 

  خــــون بنـــــدناف نـــــوزاد را دور نریزیــــــد

 

مدیرعامل بانک خون بندناف پژوهشکده رویان در رابطه با نحوه شکل‌گیری بانک‌های خون در دنیا به سلامتیران می‌گوید: بندناف و جفت بعد از زایمان به‌عنوان یک زباله بیولوژیکی دور انداخته می‌شوند و حاوی خونی هستند که مملو از سلول‌های بنیادین با توان تمایز به انواع سلول‌ها است.

به همین دلیل از سال ۱۹۹۲ بانک‌های خون بندناف به ۲شکل عمومی و خصوصی شکل گرفت.

  

 



:: موضوعات مرتبط: مطالـــــب عــــلمی، ،

ادامه مطلب
کاریوتیـــــــپ
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : پنج شنبه 28 / 6 / 1391

 

کاریوتیـــــــپ

کاریوتیپ یعنی گروه کروموزوم های پایه هر گونه که اندازه، شکل (محل قرار گرفتن سنترومر) و تعداد کروموزوم ها را شامل می شود. مرفولوژی کروموزوم های افراد هر گونه ثابت است (مگر در حالات نقص کروموزومی). در کاریوتیپ کروموزوم ها به ترتیب از بزرگ ترین به کوچک ترین و از بالا سمت چپ قرار داده شده و کروموزوم های جنسی بدون در نظر گرفتن اندازه شان در انتها قرار می گیرند. کروموزوم های تکی یا اضافی در کاریوتیپ نشان داده نمی شوند.

 

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: مطالـــــب عــــلمی، ،

ادامه مطلب
منشـــــا سلــــــولهای بنیــــــادی از زبـــــــان تصـــــویــــــر
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : پنج شنبه 27 / 6 / 1391

 

منشـــــا سلــــــولهای بنیــــــادی از زبـــــــان تصـــــویــــــر

www.genetics-research.persianblog.ir

 

 



:: موضوعات مرتبط: تصــــاویر جالـــب، ،

مـــــروری بر تکنیــــــکهای همســــــانه ســـــازی در پستانــــــدارن
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : پنج شنبه 26 / 6 / 1391

 

مـــــروری بر تکنیــــــکهای همســــــانه ســـــازی در پستانــــــدارن

تاریخچه، دیدگاهها و کاربردها ی نوین

مقدمه:

در روند تکامل، تولید مثل جنسی موجودات عالی به عنوان راهی برای حفظ تنوع ژنتیکی جمعیتهای انتخاب شده است که بقای آن موجود در مواجهه با شرایط مختلف را امکانپذیر می سازد. در این نوع تولید مثل هر یک از این نطفه ها حامل نیمی از ژنهای والدین نر و ماده می باشد که به فرزندان منتقل می شود. تا قبل از کشف روش کلونینگ تصور بر این بود که سلولهای سوماتیک پس از تمایز یافتن قادر به برگشت به حالت اولیه ( تمایز نیافته) نمی باشند. به عبارت دیگر تصور قبلی بر این پایه بود که سلولهای سوماتیک با وجودی که تنمامی ژنها را در هسته همراه دارند، با این وجود قادر به تولید موجودی کامل نیستند. کلون کردن به معنی تکثیر غیر جنسی است نمونه عملی آن، تکثیر گیاهان است و یا در حشراتی مانند زنبور عسل و خزندگان و ماهیها و آبزیانی همانند آرتمیا پدیده ای به نام بکرزائی (Pathenogenis) وجود دارد که می توان آن را پدیده ای مشابه کلونینگ دانست. کشت بافت گیاهی فرآیندی است که در آن قطعات کوچکی از بافت زنده گیاهی جدا شده و به مدت نامحدودی در یک محیط مغذی سترون رشد داده می شود.کلونینگ از طریق مهندسی ژنتیک در گیاهان، حیوانات و یا حتی باکتریها، برای تولید انبوه با کیفیت خاص صورت می گیرد. از طریق این تکنولوژی می توان نسلهای در حال انقراض را نجات داد. از مزایای شبیه سازی در پرورش دامهای اهلی می توان به استفاده از تعداد محدودی از حیوانات پر تولید با هزینه نگهداری کمتر و افزایش سریع پیشرفت ژنتیکی گله اشاره کرد. با توجه به اینکه فنوتیپ افراد عمدتا تحت تاثیر مشترک وراثت و محیط می باشد هیچگاه حتی در دو قلوهای یکسان، دو فرد کاملا شبیه به هم نخواهد بود. نتیجتا در شبیه سازی ژنوتیپ افراد کاملا مشابه می باشد اما دو فرد مذکور فنوتیپ یکسانی نخواهد داشت. 






:: موضوعات مرتبط: مطالـــــب عــــلمی، ،

ادامه مطلب
سنـــــدروم داون یا بیمــــــاران کـــــــروموزوم 21
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : پنج شنبه 25 / 6 / 1391

 

سندروم داون یا بیماران کروموزوم 21

 

در تاریخ، ادبیات و هنر از سال های دور به  ویژگی های افرادی با مشخصات سندرم دان به شکل غیر مستقیم اشاره شده است. اما در قرن نوزدهم،پزشکی انگلیسی به نام جان لانگدون دانبرای اولین بار تعریف صحیحی از سندرم دان ارائه داد . تعاریف و بررسی های او در سال 1966 منتشر شد و از این جاست که او را پدر سندرم دان می دانند.

افراد دیگری هم پیش از دان ،مشخصات این سندرم را بیان کرده بودند اما جان دان به صورت خاص و جداگانه به بررسی این سندرم پرداخت و نتایج بررسی های خود را منتشر کرد.در سال 1959پزشکی فرانسوی به نام جرمی لژون سندرم دان را به عنوان یک بیماری کروموزومی تعریف کرد .

 



:: موضوعات مرتبط: مطالـــــب عــــلمی، ،

ادامه مطلب
گــــــــروه خــــــــونی B و AB باهوشـــــــترند
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : پنج شنبه 24 / 6 / 1391

 گــــــــروه خــــــــونی B و AB باهوشـــــــترند  

دانشمندان زیست شناس معتقدند: خصلت ، منش، رفتار، توان، کارائی، خلاقیت و خلق و خوی افراد بستگی به گروه خونی آنان دارد. 

امین شالیکاران محقق و کارشناس زیست شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر با اشاره به مطالعات انجام شده در خصوص ارتباط گروههای خونی با خصوصیتهای رفتاری انسان گفت: در این مورد آزمایشهای فراوانی انجام شده اما هنوز در این زمینه اختلاف نظر وجود دارد. 

وی به تحقیقات متعددی که تاکنون توسط دانشمندان کشورهای مختلف صورت گرفته اشاره کرد و افزود: گروه خونی A

افرادی آرام ، منظم ، مطیع قانون و قاعده و بدون اعمال خشونت اما انعطاف ناپذیر ، تودار، خود خواه و مشکل پسندند . این افراد در کارهای حسابداری و هر گونه امور اقتصادی، مالی، کامپیوتر و مهندسی شایستگی بیشتری دارند. 

شالیکاران ادامه داد: همچنین گروه خونی B افرادی انعطاف پذیر ، مستقل ، عاطفی ، صریح اللهجه ، حساس و در عین حال با پشتکار اما ناشکیبا ، غیر قابل پیش بینی و در کارهایی که مورد علاقه شان نیست تنبل بوده و دهانشان چفت و بست ندارد و نمی شود اسرار و کارهای محرمانه را با آنان در میان گذاشت. 

وی افراد گروه خونی AB اشاره کرد و گفت: این قبیل افراد منطقی ، حسابگر ، امین ، سازمان دهنده ، مطیع و در عین حال نیرومند هستند. این افراد به آسانی کسی را نمی بخشند ، گاهی خشمگین می شوند ، اغماض را دوست ندارند ، محافظه کار هستند و نمی شود آنان را به آسانی شناخت و دستشان را خواند. 

این محقق ایرانی در پاسخ به سئوالی در مورد ارتباط هوش با گروه خونی افزود: در این خصوص نیز مطالات فراوانی صورت گرفته اما هنوز نتیجه قاطعی را به دنبال نداشته است. به عنوان مثال بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط یکی از دانشگاههای ایران ، مقایسه ضریب هوشی دانش آموزان در 2 مرکز فرزانگان تهران و مدرسه عادی ، نشانگر افزایش قابل ملاحظه تعداد دانش آموزان با گروه خونی AB در مرکز فرزانگان است. این مسئله بیانگر ارتباط هوش و گروه خونی AB است. 

وی تصریح کرد: همچنین در مطالعه دیگری نیز در آزمایش تعیین گروه خونی که بروی یک جمعیت 50 نفره از دانش آموزان سال دوم تجربی انجام شده ، تمام دانش آموزان قوی و با استعداد این جمعیت به جز یک نفر دارای گروه خونی B مثبت بوده اند. آن یک نفر هم دارای گروه خونی AB مثبت بوده است.

 

 



:: موضوعات مرتبط: مطالــــــب جالــــب، ،

♂ & ♀ نمــــــاد زن و مــــــرد
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : شنبه 21 / 6 / 1391
♂ & ♀ نماد زن و مرد

این دو تا نماد تو ژنتیک از خیلی وقت پیش ها برام سوال بود که چرا واسه مرد از♂ و واسه زن از ♀ استفاده می کنند. دوران دبیرستان بودم اگه یادتون بیاد مربع پانت می کشیدیم و مسئله حل می کردیم، از اون دوران آشنا شدیم با اینا ولی واقعا این نماد ها از کجا اومدن؟
واسه شما هم جای سوال بودن؟

خیلی تحقیق کردم و آخر سر به نکته ی جالبی برخوردم. قدمت این دو تا نماد ساده بر می گرده به سال ها پیش که هنوز انسان سواد خوندن و نوشتن نداشت و تو غار ها رو دیوارها نقاشی می کشید و برای بیان منظورش از زن از نماد که همون نقاشی آیینه بود و وسیله ای بود که زیبایی زن رو نشون می داد و تبدیل شده بود به نماد زن و نماد نشان تیر و کمان و نماد قدرت مرد بود. و حالا تو علم ژنتیک تبدیل شده به نماد های ژنتیکی مرد و زن. :)

 

منبع:http://scu-genetics89.blogfa.com

 



:: موضوعات مرتبط: مطالــــــب جالــــب، ، ،

تصــــــاویر زیبــــــای میکروســـــکوپـــــی از رونـــــد تشکیــــل جنیـــن
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : شنبه 21 / 6 / 1391

تصــــــاویر زیبــــــای میکروســـــکوپـــــی از رونـــــد تشکیــــل جنیـــن          

 

 



:: موضوعات مرتبط: تصــــاویر جالـــب، ، ،

ادامه مطلب
نابودی ویروس HIV با مهندســــی ژنتیکـــــی سلول هـــــای بنیــــــادی
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : شنبه 21 / 6 / 1391

نابودی ویروس HIV با مهندســــی ژنتیکـــــی سلول هـــــای بنیــــــادی:

 

 

 

لنفوسیت های T کشنده ویژه HIV یکی از اجزای اصلی در کنترل همانندسازی HIV در انسان می باشد اما سرانجام در مبارزه با ویروس شکست می خورد. بنابراین توسعه راه های ارتقا و بازگرداندن پاسخ لمفوسیت های T می تواند در دراز مدت به سرکوب HIV و پاکسازی بدن از ویروس منجر شود.

بر پایه تحقیقات قبلی، سلول های بنیادی انسان قادرند از نظر ژنتیکی تغییر یافته و به سلول های جنگنده با ویروس HIV تبدیل شوند. از اینرو یک تیم تحقیقاتی از مرکز تحقیقات ایدز UCLA نشان دادند که سلول های دستکاری ژنتیکی شده می توانند سلول های آلوده به ویروس را در یک موجود زنده مورد حمله قرار دهند.

نتایج این تحقیق که در 12 آوریل 2012 در ژورنال Plos Pathogene منتشر شده است حاکی از آن است که برای اولین بار سلول های بنیادی خونی دستکاری شده، می توانند سلول های ایمنی را تشکیل دهند که در سرکوب ویروس HIV در بافت های زنده یک مدل حیوانی موثر هستند.

Scott G. Kitchen سرپرست گروه تحقیقاتی (استادیار پزشکی در بخش هماتولوژی و انکولوژی دانشکده پزشکی David Geffen و عضو موسسه ایدز UCLA ) گفت: ما بر این باوریم که این مطالعه زمینه را برای استفاده بالقوه از این رویکرد در مبارزه با عفونت HIV ، برای از بین بردن ویروس از کل بدن افراد آلوده فراهم میسازد.

دانشمندان در تحقیقات قبلی، با استفاده از لمفوسیت های T کشنده CD8+ (سلول های T کشنده که به مبارزه با عفونت ویروسی کمک می کنند) که از یک فرد آلوده به ویروس دریافت کرده بودند، موفق شده بودند که مولکولی را به نام گیرنده سلول تی (T Cell Receptor) شناسایی کنند. TCR، به طور خاص یک اپی توپ از پروتئین Gag ویروسHIV را هدف قرار می دهد و سلول های T را در شناسایی و از بین بردن سلول های آلوده به HIV هدایت می کند.

اگر چه سلول های T قادرند سلول های آلوده به HIV را تخریب کنند اما به اندازه کافی برای پاکسازی کل بدن از ویروس وجود ندارند، از اینرو محققان ژن TCR را کلون کردند و از آن برای مهندسی ژنتیکی سلول های بنیادی خون انسان (Human Hematopoietic Stem Cells) استفاده کردند.

آنها بر اساس مدل جانشینی (Surrogate) از یک موش بهره جستند تا با استفاده از آن، عفونت HIV و پیشرفت آن در انسان را شبیه سازی کنند. از اینرو کبد و تیموس جنینی انسان را در یک موش کشت داده و HSCs مهندسی شده را به تیموس انتقال دادند تا به سلول های T کشنده CD8+ انسانی تمایز یابند.

سلول های بنیادی دستکاری شده به جمعیت وسیعی از سلول های CD8+ ویژه HIV تمایز یافتند. اکنون این سلول ها می توانند به طور خاص سلول های حاوی پروتئین های ویروس HIV را مورد هدف قرار دهند.

محققان با یک سری از آزمایشات که روی خون محیطی، پلاسما و اندام های موش در 2 هفته و 6 هفته پس از انتقال سلول های دستکاری شده انجام دادند، دریافتند که تعداد سلول های T کمک کننده CD4 (سلول های سفید خون که در اثر عفونت HIV کاهش می یابند) افزایش یافته در حالیکه سطوح HIV در خون کاهش یافته است.

سلول های T ویژه HIV انسانی در بافت های متعدد موش یافت شدند. بنابراین اصلاح ژنتیکی HSCs انسانی با یک TCR کلون شده اجازه می دهد که سلول ها در بدن به طور صحیح تمایز یافته و به منظور مبارزه با عفونت به ارگان های مختلف مهاجرت کنند.

این نتایج نشان می دهد ژن درمانی با استفاده از سلول های بنیادی یک رویکرد عملی در درمان عفونت های ویروسی مزمن باشد.

منبع: وبلاگ بیوساینتیست (bioscientist.blogfa.com)
 
 


:: موضوعات مرتبط: مطالـــــب عــــلمی، ، ،

کشـــــف ژن شـــــادی فقــــط در زنــــــان!
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : شنبه 21 / 6 / 1391

 کشـــــف ژن شـــــادی فقــــط در زنــــــان!

 

به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از مهر،‌ این یافته ها می تواند توضیح دهد که چرا اغلب زنان از مردان شادترند.

این مطالعه بر روی ژنی موسوم به MAOA متمرکز شد که میزان مواد شیمیایی احساس خوب را در مغز تحت تاثیر قرار می دهد.

محققان تقریبا از 350 مرد و زن در مورد چگونگی شادی پرسیدند و از آنها برای آزمایش DNA نمونه بزاق گرفتند.

ژن MAOA در دو نسخه وجود دارد : بسیار فعال و نسخه کمتر فعال.

زنانی که نسخه ژن کمتر فعال را داشتند از دیگران شادتر بودند. بیشترین میزان شادی در آنهایی دیده شد که هر دو نسخه از این ژن را داشتند.

حدود 59 درصد زنان مورد مطالعه یک نسخه و 17 درصد خوش شانس نیز هر دو نسخه از این ژن را داشتند یعنی فقط از هر چهار زن یک نفر ژن شادی را نداشت.

بسیاری از مردان حاضر در این مطالعه این ژن را داشتند اما احساس شادی در آنها بیش از دیگران نبود.

دکتر "هنیان چن" محقق دانشگاه فلوریدای جنوبی گفت: این امر ممکن است به این دلیل باشد که تاثیرات این ژن توسط هورمون تستوسترون پنهان می شود اما پسربچه ها می توانند از وجود این ژن بهره مند شوند.

به گفته وی شاید مردان پیش از بلوغ به خاطر سطح پایین تستوسترون شادتر هستند.

این ارتباط حتی با در نظر گرفتن دیگر عوامل موثر در وضعیت روحی مناسب از جمله سن و درآمد، درست بود.

اما این ژن تحت تاثیر مشروبات الکلی و رفتارهای ضد اجتماعی تاثیر خود را از دست می دهد.

نتایج این تحقیقات درنشریه Progress in Neuro-Psychopharmacology and Biological Psychiatry منتشر شده است.

 

منبع:www.shia-news.com

 



:: موضوعات مرتبط: مطالــــــب جالــــب، ، ،

ژنتیـــک و شبیه ســــــازی
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : شنبه 21 / 6 / 1391

ژنتیک و شبیه سازی:

 

شاید این روزها كه اخبار متفاوت و گسترده ای از كاربرد این تكنولوژی در رسانه ها می شنوید، كنجكاو شده باشید كه این كار چگونه انجام می شود و ثمرات آن چیست؟ این پرونده پاسخی است به كنجكاوی شما. . .

اگر چه ممكن است كمی عجیب به نظر برسد ولی بد نیست بدانید كه موجودات شبیهسازی شده، همیشه در میان ما وجود داشتهاند. البته نساخته شده در آزمایشگاه و با استفاده از تكنولوژی ، بلكه منظورهمان دوقلوهای مشابهی است كه به طور طبیعی خلق شدهاند.
شاید شما اولینبار نام تكنولوژی شبیهسازی را زمانی كه گوسفندی به نام دالی در سال ۱۹۹۷ با استفاده از این تكنولوژی به دنیا آمد شنیده باشید ولی بشر از مدتها قبل از به دنیا آمدن دالی، از این تكنولوژی استفاده كرده است.

حدود ۵ هزار سال قبل از میلاد مسیح، انسانهای اولیه متوجه شدند اگر دانه هایی را كه توسط گیاهان غنیتر و مقویتر تولید میشوند، بكارند، میتوانند پس از مدتی عین همان غله غنی و مقوی را برداشت كنند. این كار اولین قدم در دستكاری زندگی یك موجود زنده برای برآوردن نیازهای انسانی بود. موضوعی كه هدف اصلی و نهایی شبیهسازی است.

نخستین بز شبیه‌سازی‌شده ایران به نام “حنا” ساعت ۱:۳۰ بامداد ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ در پایگاه تحقیقاتی علوم سلولی اصفهان پژوهشکده رویان متولد شد.

 



:: موضوعات مرتبط: ، ،

ادامه مطلب
به عنـــــوان مقدمــــــه
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : شنبه 21 / 6 / 1391

به عنوان مقدمه :

دانش زیست شناسی یکی از قدیمی ترین علومی بوده که بشر به آن توجه داشته است. شواهد بسیار زیادی که طی کاوشهای باستان شناسی بدست آمده حکایت از آن دارد که انسانهای پیشین به دانش زیست شناسی توجه داشته اند و در این میان اصلاح نژاد دامها و پرورش گیاهان با باردهی بیشتر از دانش گذشتگان در مورد علم ژنتیک خبر می دهد. اما از حدود یک قرن پیش دانش زیست شناسی وارد مرحله جدیدی شد که بعدا آن را ژنتیک نامیده اند و این امر انقلابی در علم زیست شناسی به وجود آورد. در قرن هجدهم ، عده ای از پژوهشگران بر آن شدند که نحوه انتقال صفات ارثی را از نسلی به نسل دیگر بررسی کنند؛ این بررسی ها به نتیجه قابل ملاحضه ای ختم نشد. دو دلیل مهم آن عبارت بودند از آگاهی نداشتن به ریاضیات و دلیل دوم انتخاب صفاتی بود که برای پژوهش های اولیه ژنتیک مناسب نبودند.

اولین کسی که توانست قوانین حاکم بر انتقال صفات ارثی را شناسایی کند، کشیشی اتریشی به نام گریگور مندل بود که در سال 1865 این قوانین را که حاصل آزمایشاتش روی گیاه نخود فرنگی بود، ارائه کرد. این در حالی بودکه جامعه علمی آن دوران به دیدگاه ها و کشفیات او اهمیت چندانی نداد و نتایج کارهای مندل به دست فراموشی سپرده شد. و به نظر می رسید ، پرونده این دانش رو به بسته شدن است. در سال 1900 میلادی کشف مجدد قوانین ارائه شده از سوی مندل ، توسط درویس ، شرماک و کورنز باعث شد که نظریات او مورد توجه و قبول قرار گرفته و مندل به عنوان پدر علم ژنتیک شناخته شود.



:: موضوعات مرتبط: به عنـــــوان مقدمــــــه، ،

ادامه مطلب
مـــــهنــــدســــی ژنـــــتیـــــــک
نویسنده : گروه زیست شناسی تاریخ : شنبه 21 / 6 / 1391

 مهندسی ژنتیک :

به مجموعه روش‌هایی گفته می‌شود که به منظور جداسازی، خالص سازی، وارد کردن و بیان یک ژن خاص در یک میزبان بکار می‌روند و نهایتا منجر به بروز یک صفت خاص و یا تولید محصول مورد نظر در جاندار میزبان می‌شود. کاربردهای مهندسی ژنتیک تقریبا نامحدود به نظر می‌رسد. این علم کاربردهای زیادی در علوم پایه، تولیدات صنعتی، کشاورزی و علوم پزشکی دارد. در زمینه علوم پایه، بررسی‌هایی مانند مکانیزمهای همانند سازی DNA و بیان ژنها در پروکاریوتها، یوکاریوتها و ویروسها و همچنین چگونگی ساخته شدن و تغییرات پروتئینهای داخلی سلول و همچنین مکانیزم ایجاد سرطان از جمله کاربردهای مهندسی ژنتیک است. در زمینه کشاورزی که بستر بسیاری از کاربردهای مهندسی ژنتیک است، تولید گیاهان مقاوم به آفات گیاهی و خشکی، تولید گیاهان پرمحصول و تولید گاوهای دارای شیر و گوشت بیشتر، را می‌توان نام برد. و در زمینه کاربردهای پزشکی، تشخیص بیماریهای ارثی، تولید انسولین انسانی، تولید هورمون رشد انسان و... را می‌توان نام برد. در سال‌های اخیر گسترش و توسعهٔ تکنیک‌های سنتز DNA نوترکیب انقلابی را در درمان بسیاری از بیماری‌های انسانی از جمله انواع سرطان‌ها، اغلب بیماری‌های خود ایمنی نظیر دیابت و همچنین تشخیص، پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌های مادر زادی فراهم آورده‌است.

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: مطالـــــب عــــلمی، ، ،

ادامه مطلب


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.




تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به ♂ Genetics and the Future of Humanity ♀ مي باشد.